perjantai 27. huhtikuuta 2012

Punttitreenaaminen on vähentynyt

Niin. Ikävä kyllä. Aikaa ei ole tuntunut olevan, eikä kuukauden kevyt lämpöily houkutellut hirveästi reenaamaan. Kiipeilemässä kuitenkin kuljin vaikka lämpöä olikin. Viimeiset kolme kertaa mitä salilla käynyt, niin tehot ovat olleet tosi vähissä. Tämä on hieman syönyt intoa, sillä sarjat pitää tehdä pienemmillä painoilla ja silti toistomäärät jää vähäisemmiksi. Vaikka ihan ymmärrettäväähän se on, kun on taukoillut niin paljon ja lisäksi on vielä dietillä. Ei sitä miinuskaloreilla hirveästi paukutella.

Tuo dietin vaikutus on kyllä aika jännä. Lihasvoimaa vaativissa harrasteissa (puntti ja kiipeily) dietin vaikutuksen on huomannut hyvin, mutta sensijaan aerobisissa (juoksu ja pyöräily) ei.

Kuvailtiin varsin salilla vähän videoitakin tekniikan tarkastelumielessä. Tuossapa kulmasoutu ja ylätaljapätkät. Kulmasoudussa on liikaa heijaamista kun voimat alkaa loppua, mutta muuten kait ihan ok. Ylätaljassa heijaaminen ei liene niin vakavaa.

   

Keskiviikkona käytiin taas salilla ja ostin kuukauden sijaan 10-kerran kortin. Viime kuukausikortista taisi tulla käytyä 3 tai 4 kertaa. Tulee käynneille hintaa tuolla menolla. :/ Mutta pitää asennoitua oikein ja muuttaa ohjelmaa. Viimeiset pari kertaa ollaanki vedetty koko keho läpi vähän muokatulla Iso-A:n Golden-Six ohjelmalla.

Lopuksi vielä sivukommenttina: käytiin tänään kiekonheitossa ja Lehtikankaan metsäpuolen 7-väylällä pamahti Buzzi pussiin komeasti ykkösellä. Eli kauden '12 ensimmäinen hole-in-one. \o/


-Linon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti