tiistai 24. huhtikuuta 2012

Täällä taas!

Melkein kaksi kuukautta on kulunut viime kirjoituksesta ja sen ajan on blogi ollut suljettuna. Olen mietiskellyt tällaisen kirjoittelun kannattavuutta. Sitä että onko näistä kirjoitteluista mitään iloa kenellekkään, mitä nyt omana muisteluna. Jotakin kiinnostavaa sisältöä pitäisi saada ja jotain sanomaa siis olla. Noh, en tiedä tulleneeko sellaista, mutta päätin taas alkaa päivitellä tapahtumia tänne ja avata blogin uudelleen. Lukee ken lukee jos lukee ja kommenttia saa pistää siitä onko tämä ihan turhaa vaiko eikö?

Viimeisen kahden kuukauden aikana harjoitteluhommat ovat edenneet. Punttis on jäänyt ikävä kyllä vähemmälle, mutta muuta on tullut touhuttua. Kiipeilty on paljon ja opeteltu liidaamaan. Uusi harrastus keksitty maastopyöräilystä ja juoksemaankin on päässyt.
Kokoilin Evernoteen Kesän urheilutapahtumia missä aion tai haluaisin käydä osallistumassa. Katsotaan miten sitä kerkiää. :)

1.4. aprillipäivän kunniaksi aloitin dietin, jonka tarkoitus on päästä kesän kallioita (ja rantoja) silmälläpitäen kevyempään kuntoon. Lähtöpaino 1.4. oli 84.8kg, mistä tarkoitus on tiputella juhannukseksi 77 kg:hen. Ei ole paha rasti ollenkaan. Ties vaikka innostun enempikin. Tällä hetkellä aamupaino 80.1 kg. Painokehityksen statseja löytyy Google Docksista.

Kirjailen hieman tarkemmin viimeisen parin kuukauden jutuista lähipäivinä, eri lajeja erotellen. Videoita ja kuvia harrastuksista on tullut myös kuvattua ja julkaistuakin, joten mikäli sellaiset taltioinnit kiinnostaa, niin pian niitä saatte!
Harmi kyllä maaliskuun alussa hankkimani GoPro HD Hero2 kamera lähti jo takuuhuoltoon, koska kuvassa näkyi sisävalaistuksessa ikävä värivirhe. Jospa sen saisi kesäksi takaisin.

 -Linon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti