maanantai 27. helmikuuta 2012

Ylä- ja alamäkeä treeneissä

Viime postauksesta onkin aikaa jo puolisentoista viikkoa. Silloin oli fiilis korkealla ja treeni meni hyvin. Viikonlopun suomussalmen reenileiristä ei tullutkaan sit mitään, vaan meni vötkistelyksi...
Vielä alkuviikostakin tuli pidettyä punttitreenistä taukoa. 6 päivän tauko sinällään ei ollut ollenkaan huono asia, onhan punttia tullut väännettyäkin kohta kolme kuukautta ilman kunnon taukoa.

Keskiviikkona pirun väsyneenä huonosti nukuttujen öiden jälkeen väkisin puntille ja vaikka väsy olikin kova, niin yllättäen tehoja tuntuikin tauon myötä tulleen mukavasti lisää ja suoritukset parani kivasti. Tämä piristi mieltä, mutta uniongelmien jatkuessa, perjantain yksinäinen käpälätreeni oli ihan perseestä. Mennessä fiilis oli hyvä, mutta vaikka suoritukset paranivat, niin olo oli tosi heikko ja huono. Mutta treeni loppuun vaikka pahalta tuntui.

Uusintayritys suomussalmelle kiipeilemään. Tällä kertaa jopa onnistuinkin, vaikka väsy meinasikin lannistaa. Paikalle päästyä kiipeily oli mukavaa ja paikallisen ohjajaan Mikan kanssa juttelu piristi ja antoi vinkkejä ja tahtoa treenata kiipeilyä. Parit kuvatkin sain muistoksi, tosin kahdestaan kun oltiin, niin oikeita kiipeilykuvia ei voitu ottaa, vaan jouduimme feikkaamaan seinän alalaidassa.

Viikon päästä ouluun ja kiipeilyreeniä! Nice!

PS. Kiekonheitossakin tuli Matin kanssa käytyä torstaina. Aurinko paistoi ja oli mukavaa, vaikkakin väsyin näemmä tosi helposti (unen puute). Nakkasin yhden kiekon tyylikkäästi puun kautta koulun katolle...

PPS. Niin ja kävelylläkin tuli tiistaina käytyä. Hurahti huomaamatta 20+km. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti