torstai 16. helmikuuta 2012

Raakaa reeniä!

Tämä viikko on alkanut puntin kannalta kyllä hienosti! Maanantaina oli taas penkkiä, joka itselle on se eniten kiinnostava liike, sillä rintalihakseni ovat suorastaan surkastuneen kokoiset. Ja näytänkin niiden osalta noin 5-vuotiaalta poikoselta. Rintaan siis pitäisi saada lihaa reippaasti. Penkissä noustiin seuraavalle vitostasolle (62.5->65kg) ja se tuntui äkkiä raskaalta. 3x8 meni kuitenkin kohtuu helposti. Ensi viikolla haen suoraan kymppejä ja lupaa siirtyä seuraavaan painoluokkaan. Silloin tulee olemaan pidempi lepo käpäläreenin jälkeen, joten ehkä onnistuneekin.
Penkin jälkeen ylätaljaa, joka sekin tuntui raskaalta. Seuraavaksi sitten kulmasoutua, josta alkoikin maanantain ilottelut! Kaksi ekaa sarjaa tein 11 toistoa ja kolmannella vielä 4 ylimääräistä, kun oli niin kevyttä! Ens kerralle siis ehkä jopa 5kg lisää painoa. Vinopenkissä viimeineinen 10. toisto meni pakkotoistona eikä kädet pysyneet ylhäälläkään omin voimin! :D Vipareissa viimeisen sarjan jälkeen painot alas ja suoraan 30kg tanko käpäliin ja penkkipunnerrusta. Meni 25-toistoa ennen kuin ojentajat hyytyivät. Selän ojennuksissakin piti tehdä viimeisen sarjan jälkeen niin että lisäpaino maahan ja vielä 4 toistoa omalla painolla. Tuntui että taju lähtee! Ehkä kovin reeni ikinä! 8-)

Keskiviikon reeninä olikin poikkeuksellisesti käpälä/olkapääreeni joneshin toiveesta, koska perjantain reeni jää ainakin hänellä tekemättä ja itsellänikin siirtynee lauantaille tai sunnuntaille. Tässäpä tulikin sitten uusi ennätysreeni :D Ainakin sen perusteella että tuli ihan rehellinen paha olo salilla, kun tuli puristettua niin kovasti!
Olkapäät tehtiin normaalisi ja nyt pystypunnerruksessa saakin nostaa painot neljäänkymppiin ja pystysoudussa 35:een. Nice! Vauvapainojahan ne on, mutta eipä tästä tilanteesta voi muuhun kuin ylöspäin päästäkkään... Käsivarsille aloitettiinkin sitten kunnon rääkki. Ensinnä dippi/hauiskääntö kulmatangolla -superina ja lopuksi ranskalainen/hauis käsipainoilla.
Minä aloitin dipillä joneshin alkaessa väännellä hauista. Läpsystä vaihto ja taas pumppaa pumppaa! Molempien tehtyä molemmat liikkeet pidettiin vähän taukoa ja taas uusiksi. Kolmen kierroksen jälkeen tuntui että itku pääsee! :D Vaan ei auttanut muu kuin seuraaviin liikkeisiin. Minä aloitin vuorostaan hauiskäännöllä ja joneshi ranskalaisella. Tämän jälkeen tuntui että ei riitä voimat edes palkkarin sekoittamiseen. :D Ihan mahtava reeni!

Puntista hieman muihin aiheisiin. Punttis-päiväkirjan siirto uudelle palvelimelle tuottaa harmaita hiuksia, sillä jostain syystä tietokannan konvertointi typerästä latin-1 enkoodauksesta utf-8:iin ei sitten millään onnistu. Erroria vaan pukkaa. Kuka typerys on käyttänyt alunperin latin-1:tä? :( Noh oppipahan... Pitäisi sitä punttisprojektiakin saada taas eteenpäin, että saisi uuden version käyttöön. Vanha alkaa olla vähän turhan kankea.

Tiistaina onnistuin taas sluibailemaan kiipeilyvuoron. Tuiskutti kovasti ja teki mieli rakennella palvelinta... Laiska paskiainen! Reenin sijaan sorruin ja ostin itselleni ystävänpäivälahjaksi levyn suklaata. Mutustelin sitä sitten keskenäni kämpillä ja toivottelin itselle hyvää yksinäistä ystävänpäivää. :| Ei jole onnettoman arki helppua.
Mutta pois turha itku ja vaikerrus! Viikonlopuksi luvassa reeniä monenlaista. Kiipeilyä, lautailua ja jalkareeniä+uintia. Suomussalmelle siis suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti