tiistai 7. helmikuuta 2012

Kiipeilyviikonloppu

Tuli käytyä viettämässä viikonloppu oulussa. Perjantaina käytiin Elezin kanssa ostamassa varusteet Shelbystä ja tämän jälkeen käytiin kiipeilemässä reilu pari tuntia. Huomaa kyllä ettei sormissa ole vielä paljon voimaa ja muutaman kiipeämisen jälkeen joutuu pitämään taukoa. Hauskinta toki oli että eniten lihaksista kipeytyi vasen takareisi! :D


Varusteiksi tarttui perussetti Edelridin ja Petzlin kamppeita, jolla pääsee aloittelemaan yläköysikiipeilyä. Kengiksi valikoitui Edelridin Reptilet, valjaiksi Edelridin Korbenit, varmistuslaitteeksi Petzl Reverso4, sekä pari Edelridin ruuvisulkurengasta.

Varusteet pääsivätkin heti testiin kun lähdettiin kello kuudeksi puokkarin nuokkarille kiipeämään. Porukkaa oli aika paljon, mutta hyvin sinne mukaan mahtui. Varusteet tuntuivat oikein hyviltä, mitä nyt valjaiden reisilenkit olisivat saaneet olla hieman paksummat, niin eivät olisi niin kovasti painaneet laskeutuessa ja varmistaessa. Noh, eiköhän tuohon tottune.

Muuten viikonloppu menikin sitten ei-urheilullisissa merkeissä.
Maanantaina selvittelin hieman suomussalmen kiipeilymahdollisuuksia ja vaikuttaa että siellähän olisi oikeinkin hyvät mahdollisuudet. Perjantain seinävuorolle pääsisi hyvin mukaan. Kesällä sitte sonnikalliot kutsuvat. Nyt vain kovasti reeniä seinällä, että keväällä voi lähteä valloittamaan kallioita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti