torstai 2. helmikuuta 2012

Blogi avattu

Noin, nyt on blogi luotu! Jo jonkin aikaa mielessä pyörinyt ajatus blogin kirjoittelusta toteutui sitten tänään kun päätin lopultakin luoda blogin. Nimen keksiminen oli taas yllättävän vaikeaa, mutta lopulta ulostautui kuitenkin sellainen lyhyt nimi, joka kuvaa sekä tekemistä, että tekemisen tavoitetta yksinkertaisesti, mutta samalla myöskin riittävän epämääräisesti ja salaperäisesti. Eli tavoitteni (huipulle) pysyy vielä toistaiseksi salaperäisyyden verhon takana. Sanan "Harjoitellen" merkityksen nyt yleisesti ottaen arvaa, eli treenaamisesta kyse, mutta minkälaisesta ja kohti mitä huippua, selviää myöhemmin...

Hieman itsestäni ja taustoista tämän blogin syntyyn: Olen pian 27 vuotta täyttävä nuori mies, joka vaikuttaa tällä hetkellä Kainuun sydämessä Kajaanissa ja opiskelee AMK:ssa Datacenter asiantuntijaksi. Eräs kaverini kertoili vuoden vaihteessa aikovansa tehdä vuonna 2012 sellaisia asioita mistä on haaveillut, mutta mitä ei ole kuitenkaan saanut koskaan tehtyä. Samaan aikaan toinen kaverini on blogannut ja facebookannut omasta projektistaan nousta bodyfitness lavalle keväällä ja treeni, sekä dietti sitä tavoitetta kohti on kova. Näiden innostavien tarinoiden, sekä erään sattumalta Prisman alekorista löytämäni kirjan innoittamana keksin mitä minä haluan tehdä! Tehdä jotain hienoa, jotain mitä taatusti jokainen ihminen ei kuvittele tai pysty tekemään. Tämä tavoite ei ole tämän vuoden aikana toteutettava, se vaatii sekä fyysistä, henkistä, että taloudellista valmentautumista. Mutta valmistautuminen tätä varten on aloitettava nyt, kun vielä on nuori ja terve!

Tällä hetkellä treenailen tuota tulevaisuuden haavetta varten, sekä muuten saavuttaakseni paremman fyysisen ja henkisen olotilan. Myönnän, olen myöskin pinnallinen ja yritän saada punttisalin ja juoksun avulla muokattua vartaloni lihaksikkaammaksi ja vähärasvaisemmaksi, näyttääkseni paremmalta. Naamalle ei ilman plastiikkakirurgiaa voi mitään tehdä, mutta jospa edes vartalon saisi sellaiseksi, että ilkiää näyttäytyä julkisilla uimarannoilla. Lisäksi treeniini kuuluu kiipeily, jonka aloitin liittymällä Oulun kiipeilyseura 91:een ja käymällä heidän järjestämänsä seinäkiipeilyn alkeiskurssin 29.1.2012. Tarkoitus olisi kiipeillä seiniä nyt mahdollisimman paljon ja osallistua ensimmäiselle mahdolliselle liidauskurssille, jotta pääsisi kokeilemaan sitä "oikeaa kiipeilymuotoakin". Kevään myötä toivonmukaan pääsisi myös jääkiipeilyn alkeiskurssille. Kesällä luonnollisesti sitten kallioille.

Mutta tässäpä hieman taustoja minusta ja blogin aiheesta. Tulen kirjoittelemaan säännöllisen epäsäännöllisesti treeneistäni, tuntemuksista ja ajatuksista mitä ne herättävät, sekä haaveiluistani tulevaisuuden varalle. Nyt aluksi blogi on privaatti, mutta on muuttunut julkiseksi siihen mennessä kun tätä luet. :)

-Linon 1.2.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti