lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesäkuun liikunnat ja PT-projekti

Tarinoidaampa juhannuspostausten väliin vähän muutakin, yleisempää asiaa treeneistä ja muusta. Juhannuspostausta tulee taas, kunhan minulla on aikaa tehdä seuraava video valmiiksi. Tällä hetkellä Kainuun Rastiviikot työllistää talkoolaista sen verta paljon, ettei sisällöntuottoon tunnu olevan oikein aikaa... Noh, jospa sitä välipäivinä, kisojen käynnistyttyä joutaisi. Ellei sit tietoverkon kanssa tule ongelmia, joita joutuisi ratkomaan yötä myöten...

Kesäkuun touhuilut

Rastiviikko-Linon
Katsastetaampa mitä Kesäkuussa on tullut tehtyä talkoiden ja kiipeilyreissujen lisäksi: tavoitteet eivät täyttyneet. Paitsi ehkä kiipeilyn osalta. Tunteja en ole tosin laskenut, niin en uskalla sanoa varmasti. Juoksemassa ei ole tullut käytyä kuin kahdesti (19 km) ja pyöräilyäkin ihan liian vähän (280 km, mukaanlukien muutkin kuin treenilenkit). Tuntuu ettei talkoiden lisäksi ole jaksanut tehdä oikein mitään... Noh, viikon päästä on kisat ohi ja oikea kesäloma pääsee alkamaan! Kiipeilyhommia on reilusti alkaen heti sunnuntaista 8.7. Kun Team #hannekset kiipeilyosasto lähtee Kotkan Haukkakalliolle. Kiipeilyn lisäksi on tarkoitus ajella taas pyörällä niin paljon kuin vain kerkiän.

Personal Trainer Linon

Team #hannekset pyöräilykaveri joneshi heitti minulle mielenkiintoisen ehdotuksen. Hän haluaisi päästä timmimpään kuntoon ensi kesäksi. Tarkoitus olisi tiputtaa painoa noin 20kg. Lupauduin alkamaan hänelle personal traineriksi, kun minulla kerta on kokemusta tästä painonpudotushommasta. Olen ihan innoissani hommasta ja olen jo suunnitellut ruokavalion ja hahmotellut liikuntahommia. Tänä iltana piti viimeistellä ohjeistus, sillä projekti alkaa huomenna, mutta koko päivän ulkoilu ja 41km pyöräily vei taas mehut sen verta lahjakkaasti että pitää hieroa treeniohjeet huomenna. Mikäli eka kisapäivä ei veny ihan yöhön asti... Dietille joneshi pääsee heti huomis aamuna. Katsotaan miten äijän käy!
Yritän usuttaa joneshin myös twiittailemaan aiheesta, joten jos diettitunnelmat ja "minun valmennettavan" mietteet aiheesta kiinnostaa, niin seuratkaapa twitterissä @joneshis.

Mutta nyt nukkumaan!
Terveisin väsynyt Rastiviikko-Linon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti